informatii generale servicii portofoliu echipa contact

Informatii generale

AMEROU TRADING & ENGINEERING GROUP SRL este o companie romaneasca infiintata in semestrul doi al anului 2004 ce a initiat activitati de asistenta tehnica si consultanta, supraveghere si management de proiecte de inginerie.
SC AMEROU TRADING & ENGINEERING GROUP SRL este o companie romaneasca, avand o orientare europeana si un numar mare de parteneri, atat firme locale cat si internationale. Telul nostru bine definit este de a obtine cele mai bune rezultate in activitatea noastra, cu scopul de a satisface cerintele clientilor si de a ne ridica la standardele partenerilor nostri.  Inalta pregatire a echipei de management, competentele profesionale ale inginerilor nostri dar si a intregului personal ne face sa fim increzatori in atingerea telului nostru, spre satisfacerea deplina a clientului.

Profilul companiei:

AMEROU TRADING & ENGINEERING GROUP SRL ofera servicii de management de proiect si management constructii, consultanta pentru proiectare, consultanta pentru investitii, asistenta tehnica, supraveghere in domeniu, proiectare (in colaborare), programare, control costuri si control de calitate, raportare financiara, monitorizare, due diligence, achizitii, proceduri de predare primire lucrari de constructii, investitii energie verde.
AMEROU TRADING & ENGINEERING GROUP SRL detine certificatul SR EN ISO 9001:2001 si este membru SIEAR - Societatea de Instalatii Electrice si Automatizarii.

        Ultimele proiecte

Asistenta tehnica si monitorizare lucrari electromecanice...
Asistenta tehnica si monitorizare lucrari electromecanice...
Asistenta tehnica si monitorizare lucrari electromecanice...
portofoliu amerou

        Echipa

Resursele umane ale companiei sunt ingineri experimentati specializati in domeniul lucrarilor electromecanice.
Scopul nostru porneste de la presupuneri rezonabile, abordari flexible si profesionale.
echipa amerou
AMEROU TRADING & ENGINEERING GROUP S.R.L
Informatii generale Servicii Portofoliu Echipa Contact Home
Copyright© S.C Amerou Trading & Engineering Group S.R.L